12. marraskuuta 2012

Harjoittelijan arkea Arctic Powerilla

Aloittelin harjottelun lokakuun puolessa välissä. Tietoa avoimesta paikasta sain lukemalla koulumme seinältä mainoksen, jossa ilmoitettiin avoimesta harjoittelijan paikasta. Myöskin Arctic Powerilla töissä oleva entinen opiskelijakaveri vinkkasi paikasta. Hakeminen oli helppoa, hakemus löytyi Arctic Powerin sivuilta. Mukaan tarvi vain liittää print screen-kuva opintosuorituksesta winhasta.

Työaika on 15h/vko. Työtehtäviin kuuluu Arctic Powerin Facebook- ja Linkedin profiilien päivitystä, graafisen materiaalin suunnittelua ja toteutusta, markkinoinnin suunnittelua ja ym. eteen tulevia pikkuhommia. Se on myös hieno tunne itselle, kun jokainen tekemäni työ menee oikeasti käyttöön ja siitä on hyötyä jollekin. Ennen kelkkamessuja tein mm. yhden roll upin. Kun menin käymään messuilla, niin roll up komisti hienosti messuständillä. Se oli hieno tunne itselle.

Kuvassa taustalla messuille tekemäni roll up


Ilmapiiri Arctic Powerilla on ollu hyvä ja kannustava. Työkaverit on nuoria, tarmokkaita ja avuliaita. Apua on saanut kun on pyytänyt. Voin kyllä suositella hakemaan harjoittelupaikkoja, opparin aiheita tai projektiopintoja. Caset on varmasti mielenkiintoisia ja menee oikeaan tarkoitukseen ja käyttöön ennen kaikkea. Se ei jää pelkästään opettajalle tarkistettavaksi. Tämä motivoi ainakin itseä ihan eri tavalla.

Harjoittelija Jon-Eerik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti