18. huhtikuuta 2013

Rakennustekniikan opiskelijat tekevät yhteistyötä

Työskentelen Arctic Powerilla kolme kuukautta kuten muutkin opiskelijat nyt keväällä. Ennen tänne tuloa tiesin Arctic Powerin täällä kehitetystä eSled- sähkökelkasta.  Suoritan samalla viimeisen opintoihin liittyvän harjoitteluni. Perehdytys työhön on ollut todella hyvää ja kattavaa. 

Työskentelen Matkailun Arktiset Hyvinvointipalvelut jaTeknologia - projektille. Työhöni kuuluu mm. energiatehokkaiden lasirakenteiden tutkiminen. Työ on ollut sopivasti haastavaa, olen saanut hankkia uutta tietoa ja olen päässyt käyttämään myös uusia ohjelmistoja. Voin suunnitella joustavasti työajat omien aikataulujen mukaan. Työilmapiiri on mukava, rento ja kannustava. Voin suositella työskentelyä Arctic Powerilla myös muille opiskelijoille.
- Valtteri, rakennustekniikan opiskelija, 501R10
Harjoittelija, projektityöntekijä


Henna ja Valtteri tekevät yhdessä raporttia

Kiinnostuin hakemaan sähköpostiviestin perusteella. En tiennyt Arctic Powerin toiminnasta ennen hakua muuta kuin että sen niminen paikka on olemassa, mutta ajattelin että tänne ei oteta muita kuin tietotekniikan opiskelijoita!  Suoritan myös samalla opintoihin kuuluvaa työharjoittelua.
Työskentelen myös Matkailun Arktiset Hyvinvointipalvelut ja Teknologia- projektissa. Työ on ollut lähinnä tiedonhakua sekä raportointia. Perehdytys on ollut hyvää ja työilmapiiri on mukava. Tähän mennessä uutena työvälineenä on tullut tutuksi mm. Trello, projektien hallinnassa käytettävä pilvipalvelu. Harjoittelultani odotan oppivansa uusia asioita ja erilaisia näkökulmia. Suosittelen Arctic Poweria myös muille opiskelijoille joilla kiinnostaa tutkimustyön tekeminen.
-Henna, rakennustekniikan opiskelija, 501R11
Harjoittelija, projektityöntekijä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti